LOG IN FOR DEALERS
Homepage deceuninck Sistemul de profile din PVC pentru ferestre si usi deceuninck Zendow Deluxe

ZENDOW DELUXE SISTEMUL DE PROFILE DIN PVC PENTRU FERESTRE SI USI

Caracteristici Generale

Datorita unui design estetic perfect sistemul PVC de ferestre Zendow Deluxe se pliaza usor pentru stilul caminului tau. Sistemul este perfect proiectat pentru a satisface pe deplin cerintele tale.

IZOLARE SUPERIOARA

Proiectat cu cercevea de usa cu 4 camere de izolare si o latime a profilului de 70 mm, sistemul PVC de usi Zendow Deluxe ofera performante excelente de izolare termica. Coeficientul de transfer termic al sistemului testat la institutul IFT Rosenheim este Uf=1,5 W/m²K.

PERFORMANTA ACUSTICA

In lumea moderna izolarea fonica este foarte importanta pentru spatiile de locuit. Sistemul Zendow Deluxe pentru ferestre si usi este fabricat cu 5 camere interioare, asigurand o izolare fonica sporita. In plus , caracteristicile existente ale PVC-ului precum si structura multicamerala a sistemului Zendow Deluxe transforma mediul zgomotos intr-un spatiu perfect de locuit, chiar si in locuri cu trafic intens care necesita un grad ridicat de izolare fonica.

REZISTENTA

Datorita ofertei largi de produse, sistemul PVC de usi si ferestre Zendow Deluxe se potriveste oricarui detaliu cerut. Armaturile si profilele de rezistenta ofera cele mai bune solutii chiar si in zonele cu vant puternic. 

RESPECTAREA MEDIULUI INCONJURATOR

Usile si ferestrele din sistemul PVC Zendow Deluxe asigura un mediu sanatos datorita gradului inalt de izolare precum si a caracteristicilor sale cum ar fi longevitatea produsului, intretinerea usoara, reciclarea 100% si abilitatea de reprocesare la sfarsitul perioadei economica.

Caracteristici Tehnice

Latimea profilului : 70 mm
Numarul de camere: 5
Numarul de garnituri: 2/3 (optional garnitura mediana)
Garnitura: TPE gri/neagra
Bagheta: prindere cu un picior – garnitura PCE
Vitrarea : grosimi geam de 4;20;24;30;36;44 mm
Standard: EN 12608 – clasa B
Coeficient de conductivitate termica: Uf=1,3 W/m²K (garnitura mediana) Uf=1,4 W/m²K

PVC Pencere Sistemi

Optiuni de culori

Sistemul Zendow Deluxe ofera o varietate excelenta de culori optionale indeplinind astfel cerintele beneficiarului.

Brosura Zendow Deluxe