LOG IN FOR DEALERS
Homepage deceuninck Sistemul de profile din PVC pentru ferestre si usi deceuninck Zendow

ZENDOW SISTEMUL DE PROFILE DIN PVC PENTRU FERESTRE SI USI

Caracteristici Generale

Datorita designului perfect estetic, sistemul Zendow se pliaza usor stilului casei tale. Sistemul este potrivit oricarui cerinte ale dumneavoastre.

IZOLARE SUPERIOARA

Proiectat cu 5 camere izolatoare si o latime a profilului de 70mm, sistemul Zendow ofera o performanta excelenta la izolare termica. Conform testelor efectuate la institutul IFT Rosenheim coeficientul de transfer termic (Uf) al sistemului este de 1,3-1,4 W/m²K. Pentru profilele cu garnitura suplimentara mediana valoarea Uf este 1,3 W/m²K. 

PERFORMANTA ACUSTICA

Izolarea acustica este foarte importanta in zilele noastre in care traim intr-o lume zgomotoasa. Sistemul Zendow are incorporat direct din fabricatie in 2 camere izolatie fonica care asigura o izolare acustica mai performanta decat cele introduse manual. In plus, datorita caracteristicilor materiei prime a PVC-ului precum si a structurii multicamerale a sistemului Zendow se asigura un confort perfect in zonele cu zgomot mare datorat traficului intens.

REZISTENTA STRUCTURALA

Datorita ofertei largi de produse, sistemul Zendow se preteaza la orice tip constructiv. Profilele speciale de rigidizare ofera cele mai bune solutii impotriva presiunii ridicate a vantului.

RESPECTAREA MEDIULUI

Usile produse cu sistemul Zendow asigura un mediu sanatos datorat nivelului ridicat de izolare precum si a caracteristicilor care asigura o investitie pe termen lung ; intretinere usoara si sunt 100% reciclabile in procesul de regenerare a produsului la sfarsitul perioadei de viata.

Caracteristici Tehnice

Latimea profilului : 70 mm
Numarul de camere : 5
Numarul de garnituri : 2 ( + garnitura mediana)
Garnitura : TPE gri / neagra
Bagheta: prindere un singur picior – garnitura PCE
Vitrarea pentru grosimi de sticla : 4;20;24;30;36;44 mm
Standard: EN 12608 clasa B
Coeficient de conductivitate termica : Uf = 1,3 W/m²K (cu garnitura mediana); Uf = 1,4 W/m²K

PVC Pencere Sistemi

Optiuni de culori

Sistemul PVC de ferestre Zendow ofera o paleta bogata de culori, indeplinind astfel cerintele beneficiarilor. 

Brosura Zendow