LOG IN FOR DEALERS
Homepage deceuninck Sistemul de profile din PVC pentru ferestre si usi deceuninck Legend

LEGEND SISTEMUL DE PROFILE DIN PVC PENTRU FERESTRE SI USI

Caracteristici Generale

Sistemul Legend este proiectat cu 6 camere de izolare avand o latime a profilului de 80 mm. Avand in vedere criteriul de inalta performanta in proiectarea sistemului, profilele sunt create cu elemente constructive foarte asemanatoare. Au fost astfel proiectate incat sa asigure proprietati de izolare termica si fonica, de rezistenta si etansare ale ferestrei. Profilele sunt produse in conformitate cu normele standardului TS5358 – EN12608.

PERFORMANTA RIDICATA PENTRU IZOLARE TERMICA

Pentru a va oferi un nivel cat mai ridicat de izolare termica, sistemul Legend a fost proiectat in asa fel incat sa cuprinda cat mai multe elemente de constructie importante. Acest sistem cu 6 camere de izolare, cu o latime a profilului de 80 mm, cu 3 garnituri (una pe mijloc), ofera un coeficient de conductivitate a caldurii (Uf) foarte scazut avand valoarea de 1,17 W/m²K. Acest sistem de latime 80 mm ofera posibilitatea aplicarii geamului tripan de 44 mm care ofera valori scazute Uf=0,6-0,7 W/m²K. Datorita coeficientului de conductivitate al profilului cat si al pachetului de sticla, rezulta o valoare superioara Uw = 0,95 W/m²K.

REZISTENTA

Armaturile folosite la profilele sistemului Legend ofera valori de rezistenta sporite. Conform calculelor de rezistenta in zonele afectate de vant puternic acest sistem ofera posibilitatea de a construi ferestre cu o suprafata mai mare fata de cele clasice.

DIVERSITATEA PRODUSULUI

Sistemul ofera o grupa variata de produse. Profilele principale care alcatuiesc sistemul sunt tocurile standard, cervecele, profile de imbinare, profile de rezistenta, montanti, picuratori pentru rame, cercevele pentru usi cu deschidere spre interior sau exterior, profile de adaos. Suplimentar sistemul ofera o serie de profile auxiliare pentru multe detalii cum ar fi : colt la 90°, cuplaj la unghi variabil, profile de mascare, extensii de toc, profile de inchidere,etc.

VITRAREA

Se pot folosi atat la usi cat si la ferestre pachete de sticla de grosimi: 24, 30,3 6 si 44 mm. Sistemul Legend de la Deceuninck ofera o paleta bogata de culori pentru toate gusturile.

Valorile Uf variaza in functie de marimea suprafetei vitrate precum si de caracteristicile geamului.

Caracteristici Tehnice

Latimea profilului : 80 mm
Numarul de camere: 6
Numarul de garnituri : 3 (garnitura de mijloc)
Garnitura: TPE gri/neagra
Bagheta: prindere cu un picior – garnitura PCE
Vitrare : pachet geam de 24;30;36;44 mm
Standard: EN12608 – clasa B
Coefeicient de conductivitate termica : Uf: 1.17 W/m²K

Pvc Pencere

Brosura Legend