LOG IN FOR DEALERS
Homepage deceuninck Sistemul de profile din PVC pentru ferestre si usi deceuninck Fusion

FUSION SISTEMUL DE PROFILE DIN PVC PENTRU FERESTRE SI USI

Caracteristici Generale

Sistemul Fusion este proiectat cu 5 camere izolatoare si o latime a profilului de 70 mm. Utilizarea garniturilor TPE permite sudarea completa a capetelor la colturi asigurand astfel un grad ridicat de izolare.

Sistemul ofera o paleta larga de produse : spaleti cu adancime de 90 mm si 150 mm, profile de interconectare, profil de colt la unghi 90° si 135°, picuratori, praguri de aluminiu, profile variate de inchidere si accesorii de prindere. 

Sistemul Fusion incorporeaza o gama variata de produse auxiliare care ofera solutii pentru orice detaliu. Sistemul Fusion are un design special inclinat care permite alunecarea rapida a apei. Este posibila alegerea unui pachet de sticla de 20, 24, 30 si 36 mm grosime.

In scopuri de siguranta se poate folosi un mecanism de inchidere. Sistemul Fusion este compatibil cu toate celelalte sisteme ( plase contra insectelor, obloane, rulouri, etc.). Toate profilele sistemului Fusion sunt produse in conformitate cu standardul EN 12608 avand clasa B pentru grosimea peretelui exterior.

Caracteristici Tehnice

Latime profil : 70-60 mm
Numarul de camere : 5/4
Numarul de garnituri : 2 ( + garnitura mediana)
Garnitura: TPE gri / neagra
Bagheta: prindere cu un singur picior – garnitura PCE
Vitrarea pentru grosimi de sticla : 4, 20, 24, 30, 36 mm
Standard : EN 12608-B Class
Coeficient de conductivitate termica : Uf: 1.4 W/m²K

Fusion PVC Pencere

Optiuni de culori

Brosura Fusion