LOG IN FOR DEALERS

Deceuninck a fost infiintata in anul 1937 in Belgia. Ca firma specializata in tehnologia compoundului , proiectarii, dezvoltarii, extrudarii, finisarii si reciclarii pentru industria constructiilor, Deceuninck se afla printre primele 3 companii din lume in productia de profile PVC pentru ferestre si usi.

Printr-o sustinuta activitate “R&D” de cercetare si dezvoltare permanenta a produselor, echipa de profesionisti specializati ai Deceuninck dezvolta o gama de produse inovative care sunt livrate la peste 4000 de clienti. Deceuninck activeaza in peste 91 de tari , avand 35 de filiale si peste 3500 de angajati pe intreg globul.

Avand 22 de centre de depozitare si distributie si 14 fabrici de extrudare in 5 locatii geografice: Europa de Vest, Europa Centrala, Europa de Est, Asia si America de Nord, Deceuninck asigura catre toti clientii sai produse de o deosebita calitate si varietate.

Deceuninck este de asemenea o companie global integrata avand o cifra de afaceri de 644.5 milioane Euro pe an. Fiind o companie listata la bursa, Deceuninck este angajata in activitati pentru a construi “o lume mai buna”in conformitate cu modelul sau de afaceri sustenabile.

Ca lider in domeniu si fiind intr-un proces continuu de reinventare, Deceuninck urmareste indeaproape toate dezvoltarile tehnologice, introducand astfel pe piata produse inovative. Deceuninck asigura prin fabricile si birourile sale o deservire globala incluzand Germania, SUA, Australia , Belgia, Franta, India, Italia, Marea Britanie, Rusia, Romania, Polonia, Chile, Turcia si Thailanda.